מתכון – מרק עדשים ואורז בשמתי
מצרכים 1/2 – כוס אורז מושרה ל-6 שעות ומסונן 1 – כוס עדשים אדומים מושרים כרבע שעה ומסוננים 1 – בצל גדול קצוץ 1 –
מצרכים 1/2 – כוס אורז מושרה ל-6 שעות ומסונן 1 – כוס עדשים אדומים מושרים כרבע שעה ומסוננים 1 – בצל גדול קצוץ 1 –
מצרכים 1 1/2 – כוסות עדשים ירוקים מושרים ללילה ומסוננים 2 – בצלים קצוצים 150 – ג"ר פטריות שמפניון קצוצות 1/4 – כוס שמן זית
מצרכים 1/2 – כוס עדשים ירוקים מושרים ל-6 שעות 1/2 – כוס עדשים אדומים שטופים 1/2 – כוס גריסי פנינה מושרים ל-6 שעות 1/4 –
מצרכים 1 1/2 – כוסות עדשים שחורים מושרים ללילה ומסוננים 2 – בצלים בינוניים קצוצים 2- גזרים חתוכים לקוביות (לא הכרחי) 1/4 – כוס שמן
מצרכים 5-6 שוקיים של עוף (רצוי בלי העור( 1/2 – כוס גריסי פנינה מושרים למשך חצי שעה 1 – בצל קצוץ 2 – גזרים חתוכים
מצרכים 2-3 – כרעי עוף חתוכים (רצוי בלי העור) 2 – בצלים קצוצים 1/2 – כוס עדשים אדומים שטופים היטב ומסוננים 2 – גזרים חתוכים
מצרכים 2 – כפות קינואה שטופה ומסוננת 1 – בצל גדול קצוץ 1 – תפוח אדמה חתוך לקוביות 1 – גזר חתוך לקוביות 3 –
מצרכים 1 1/2 – כוס שעועית קטנה לבנה – מושרית ללילה ומסוננת 2 – בצלים בינוניים קצוצים 3 – עגבניות גדולות מרוסקות 1/4 – כוס
מצרכים 1 1/2 – כוסות שעועית לבנה אדומה או מנומרת מושרית ללילה ומסוננת 1/2 – ק"ג בשר פולי חתוך לקוביות 1/3-1/2 – כוס שמן זית
מצרכים 1 1/2 – כוסות שעועית (לבנה, אדומה או מנומרת) מושרית ללילה ומסוננת 600 – ג"ר קורקבנים חתוכים 1 – בצל גדול קצוץ 2 –