מתכון – עוגיות (קוואקר) שיבולת שועל

מצרכים:
3/4 כוס קמח מלא
2 כוסות קוואקר
11/4 כוסות סוכר חום
150 גרם חמאה או מרגרינה רכה
1/2 כוס שקדים טחונים או קוקוס
2 ביצים
1 שקית סוכר וניל
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה

אופן ההכנה:
1. במעבד מזון (להב המתכת) מערבלים את החמאה, הסוכר והביצים כ- 5 דקות.
2. מוסיפים את הקמח, הקוואקר ושאר החומרים וממשיכים לערבל עד קבלת בצק הומוגני. במידת הצורך מוסיפים מעט קמח או מים.
3. על יריעת פלסטיק או נייר כסף יוצרים גליל, מכסים ומצננים במקרר כ- 2 שעות.
4. יוצרים כדורים קטנים, פחוסים בידיים משומנות או בעזרת כף עץ ומניחים על נייר אפייה עם מרווחים בין עוגייה לעוגייה.
5. בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, אופים כ- 20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.

מתכונים נוספים

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן