מתכון – כופתאות בשר עם בורגול

מצרכים לכופתאות:
1/2 ק"ג בשר טחון
1/2 כוס בורגול- מושרה לחצי שעה, שטוף ומסונן
2 בצלים בינונים קצוצים דק
1 כפית פלפל שחור גרוס
קורט כורכום
קורט מלח גס

מצרכים לרוטב:
1 בצל קצוץ דק
4 כפות שמן זית או רגיל
3 כוסות מים
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף
1/4 כפית כורכום
קורט פלפל שחור
קורט מלח

אופן ההכנה:
1. מערבבים את הבשר עם הבורגול, הבצל וחמרי התיבול.
2. מזהיבים מעט את הבצל בשמן, מוסיפים מים וחמרי תיבול ומביאים לרתיחה.
3. יוצרים כדורים וזורקים למים הרותחים.
4. מבשלים כשעה.
5. ניתן להוסיף למים 2 תפוחי אדמה קטנים, קלופים ופרוסים לפרוסות וכן פרוסות גזר.

מצרכים לכופתאות:
1/2 ק"ג בשר טחון
1/2 כוס בורגול- מושרה לחצי שעה, שטוף ומסונן
2 בצלים בינונים קצוצים דק
1 כפית פלפל שחור גרוס
קורט כורכום
קורט מלח גס
מצרכים לרוטב:
1 בצל קצוץ דק
4 כפות שמן זית או רגיל
3 כוסות מים
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף
1/4 כפית כורכום
קורט פלפל שחור
קורט מלח

אופן ההכנה:
1. מערבבים את הבשר עם הבורגול, הבצל וחמרי התיבול.
2. מזהיבים מעט את הבצל בשמן, מוסיפים מים וחמרי תיבול ומביאים לרתיחה.
3. יוצרים כדורים וזורקים למים הרותחים.
4. מבשלים כשעה.
5. ניתן להוסיף למים 2 תפוחי אדמה קטנים, קלופים ופרוסים לפרוסות וכן פרוסות גזר.

מתכונים נוספים

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן