מצרכים:
1/2 כוס פולי סויה – מושרים ללילה עם מעט מלח
1-2 עלי סלרי קצוצים + עלי פטרוזיליה
4 עגבניות מרוסקות
2 בצלים קצוצים דק
1 גזר חתוך לקוביות
2 שיני שום קצוצות
3-5 כפות שמן זית
1-11/2 כפות קמח סויה
1 כף שמרי בירה
1/2 כף אבקת מרק עוף
3 כפיות נבט חיטה
1/4 כפית פלפל שחור גס
1/4 כפית מלח גס
4-5 כפות מים
אופן ההכנה:
1. לבשל את פולי הסויה בנפרד עד לריכוך.
2. מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים את העגבניות, השום והסלרי ומאדים כ- 5 דקות.
3. מערבבים את פולי הסויה עם כל הירקות, כולל הגזר, הפטרוזיליה, הקמח ויתר חמרי התיבול ומעבירים לתבנית
אפייה משומנת.
4. בתנור שחומם מראש ל180 מעלות, אופים כ- 35 דקות, או עד שהתבשיל משחים