מתכון – תבשיל כוסמת

מצרכים:
11/2 כוסות כוסמת מבושלת
11/2 כוסות אטריות מבושלות (במים עם 1/2 כף מלח)
150 גרם פטריות קצוצות
1/4 כוס שמן, שמן זית, או 1/4 מרגרינה
1-2 כפיות קמח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח גס
1/2 כוס מים

אופן ההכנה:
1. לבשל בנפרד את הכוסמת והאטריות ולערבב ביחד.
2. להכין רוטב מהפטריות. להכניס את הפטריות, לטגן כ- 7 דקות עד
לריכוך, להוסיף פלפל ומלח.
3. מערבב את הקמח עם 1/2 כוס מים ולצקת על הפטריות תוך ערבוב כדקה.
4. לפזר את הפטריות על האטריות והכוסמת ולערבב.
5. לתקן תיבול.

מתכונים נוספים

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן