מצרכים:
8 שוקיים של עוף או 4 כרעיים מחולקים
3 בצלים פרוסים
4-5 שיני שום קצוצות
3-5 כפות שמן זית או רגיל
10 שזיפים (רצוי מגולענים)
10 משמשים
1/2 כוס צימוקים (כהים או בהירים)
2-3 כפות מים
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית פפריקה מתוקה
קורט פפריקה חריפה
קורט מלח גס
אופן ההכנה:
1. מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים את השום לדקה ומערבבים, מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים מעט, כ- 7 דקות.
2. מוסיפים את חמרי התיבול: 3 כפות מים והפירות היבשים, מבשלים על אש גבוהה כ- 3 דקות.
3. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי.
4. מתאים להגשה עם אורז לבן