מצרכים:
1-11/2 בשר מס' 5 או 6 (נתח שלם)
5-6 בצלים חתוכים לריבועים
1/3 כוס שמן זית או רגיל
10 שזיפים יבשים (רצוי מגולענים)
10 משמשים מיובשים
1/2 כוס צימוקים
2 כפות תרכיז רימונים (לא הכרחי)
1 כף שטוחה סוכר חום
5 שיני שום קצוצות
1 כפית פלפל שחור גרוס
8 גרגירי פלפל שלמים
1/2 כפית מלח גס
אופן ההכנה:
1. מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים את נתח הבשר, השום והסוכר ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו.
2. מוסיפים כ- 1/2 כוס מים, מרתיחים ומבשלים על אש קטנה כ- 30 דקות.
3. מוציאים את נתח הבשר על קרש חיתוך, פורסים פרוסות בעובי 1 ס"מ ומחזירים לסיר.
4. מוסיפים את הפירות היבשים ומלח. מתקנים תיבול וממשיכים לבשל עד שהבשר מתרכך.
5. מתאים להגשה עם אורז לבן.