מתכון – פלאפל

מצרכים:
11/2 כוסות חומוס- מושרים ללילה
2-3 שיני שום
1/4 זר פטרוזיליה או כוסברה
1 כפית כמון
1/4 כפית סודה לשתייה
1 כפית מלח גס
קורט פלפל שחור גס
שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:
1. במעבד מזון (בלהב המתכת) טוחנים את החומוס היטב.
2. מוסיפים את יתר החומרים ומצננים כחצי שעה במקרר.
3. בסיר בינוני יוצקים שמן לכדי מחצית.
4. יוצקים כדורים פחוסים וזורקים לשמן הרותח, מטגנים עד להשחמה.

מתכונים נוספים

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן