מצרכים:
13/4 כוסות קמח מלא
11/3 כוסות סוכר חום
1/2 כוס שמן
5 ביצים
1/2 כוס מיץ תפוזים + 1 כוס נוספת
1/2 כוס אגוזים טחונים
1/2 כוס צימוקים
1 שקית אבקת אפייה
קורט מלח
1/4 כפית סודה לשתייה
1 שקית סוכר וניל
קורט קינמון
אופן ההכנה:
1. מקציפים את הביצים עם הסוכר היטב.
2. להוסיף את השמן באיטיות ואח"כ 1/3 כוס מיץ תפוזים, קורט קינמון ומלח.
3. להוסיף את האגוזים, הצימוקים, הקמח ואבקת האפייה. לערבל עד לקבלת בצק הומוגני, במידת הצורך מוסיפים מעט קמח.
4. שוטחים את הבצק בתבנית משומנת (מס' 26) אפשר גם בסיר פלא. בתנור שחומם מראש ל- 180 אופים כ- 50 דקות. ניתן לבדוק באמצעות קיסם הננעץ ויוצא יבש אם העוגה מוכנה.
5. לאחר הוצאת העוגה מהתנור, בעודה חמה, יוצקים כוס מיץ תפוזים ומכניסים חזרה לתנור ל-5 דקות נוספות, מקררים היטב ומוציאים מהתבנית.