מצרכים:
1 כוס קמח מלא מנופה
1 כוס שקדים מרוסקים
4 ביצים
1/2 כוס שמן
11/2 כוסות סוכר חום
1/2 כוס חלב או מיכל שמנת חמוצה
1 כפית קינמון
1/2 כפית נס קפה
1 שקית אבקת אפייה
1/4 כפית סודה לשתייה
1 כף דבש (לא הכרחי)
אופן ההכנה:
1. מקציפים את הביצים עם הסוכר, מוסיפים את השמן וממשיכים להקציף.
2. יוצקים את החלב או השמנת וממשיכים לערבל דקה נוספת, מוסיפים את השקדים, הקמח ויתר החמרים מערבלים ומעבירים לתבנית משומנת (מס' 26).
3. בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 45-50 דקות. כדאי לוודא שהעוגה מוכנה באמצעות קיסם שננעץ ויוצא יבש.
4. מוציאים מהתבנית לאחר כשעה