מצרכים:
13/4 כוס קמח מלא מנופה
1 כוס סוכר חום
4 ביצים
200 גרם חמאה או מרגרינה רכה
1/2 כוס אגוזים קצוצים
1/2 כוס שקדים קצוצים
1/2 כוס צימוקים שטופים ויבשים
1/2 כוס תאנים מיובשות קצוצות
1/2 כוס מיץ תפוזים
1 כפית קינמון
1 שקית אבקת אפייה
קורט מלח
1/4 כפית סודה לשתייה
אופן ההכנה:
1. להקציף את הביצים עם הסוכר היטב כ- 5 דקות. להוסיף את החמאה או המרגרינה ולהמשיך להקציף כשתי דקות נוספות.
2. להוסיף את המיץ, הקמח, הפירות, הקינמון, אבקת האפייה וקורט מלח ולערבל עד לקבלת בצק הומוגני.
3. לצקת את הבצק לתבנית (מס' 26) משומנת, ובתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לאפות כ- 55-60 דקות עד להזהבה.
4. להוציא את העוגה לאחר צינון של שעה, אפשר לזרות אבקת סוכר עם קינמון.