מצרכים:
7 כפות קמח כוסמין מלא או לבן
200 גרם אגוזים גרוסים
200 גרם צימוקים
8 שזיפים יבשים מגולענים וקצוצים
3 ביצים
4 כפות קוקוס
5 כפות דבש
1-2 כפות סוכר חום
1/4 כפית סודה לשתייה
אופן ההכנה:
1. לערבב היטב את הביצים, הסוכר והדבש, להוסיף את יתר החמרים עד לקבלת בצק הומוגני.
2. לצקת לתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה משומן.
3. בתנור שחומם מראש ל- 140-150 מעלות לאפות כ- 45 דקות או עד שהעוגה משחימה.
4. במידה והבצק יבש ניתן להוסיף כף מים עם מעט שמן.