מתכון – עוגת דבש

מצרכים:
2 כוסות קמח מלא מנופה
5-6 ביצים
1/2 כוס דבש
1/3 כוס שמן
1/2 כוס אגוזים קצוצים
1/2 כוס צימוקים שטופים ויבשים
1/2 כוס סוכר חום
1 שקית אבקת אפייה
1 סוכר וניל
1/4 כפית סודה לשתייה
1 כפית קינמון
1/2 כפית ציפורן טחונה
2 כפות אבקת סוכר לזריה

אופן ההכנה:
1. מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבון ומוסיפים בהדרגה את הסוכר.
2. מערבבים את החלמונים עם הדבש והשמן ואח"כ עם קצף החלבונים.
3. מערבבים את הקמח עם יתר החמרים ובתנועות קיפול מוסיפים לתערובת.
4. אופים בחום נמוך, בינוני 150-170 מעלות, כ- 40 דקות, או עד שהעוגה משחימה. בעזרת קיסם שננעץ ויוצא נקי ניתן לבדוק אם העוגה מוכנה.

מתכונים נוספים

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן