מתכון – עוגיות תמרים ואגוזים

מצרכים:
להכין בצק לפי מתכון בסיסי מס' 1
250 גרם ממרח תמרים
200 גרם אגוזים קצוצים דק
1 כף קינמון
1 שקית אבקת סוכר

אופן ההכנה:
1. מחלקים את  הבצק ל-5 חלקים.
2. מערבבים את האגוזים, התמרים והקינמון.
3. מרדדים את הבצק לעלה מלבני ומורחים כשתי כפות גדושות ומגלגלים. מניחים בתבנית אפייה משומנת או על נייר אפייה.
4. חורצים בכל גליל (בעזרת סכין) פרוסות בעובי 5-6 סמ'.
5. בתנור שחומם מראש  ל 180 מעלות, אופים כחצי שעה או עד שהעוגיות מזהיבות.
6. מוציאים, מקררים ובוזקים אבקת סוכר.

מתכונים נוספים

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן