מצרכים:
2-21/4 כוסות קמח מלא מנופה
250 גרם חמאה או מרגרינה חתוכים לקוביות
100 גרם אגוזים מרוסקים או שקדים
3/4-1 כוס סוכר חום
1 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
1/4 כפית סודה לשתייה
קורט מלח
אבקת סוכר מעורבבת בכפית קינמון
2 כפות מים (במידת הצורך)
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את החמאה או המרגרינה עם הסוכר ואח"כ את יתר החומרים והקמח. לשים לבצק הומוגני. אם הבצק מעט פרורי ניתן להוסיף מעט מים ואם הוא דביק מעט קמח.
2. צרים עוגיות קטנות ופחוסות ועורכים בתבנית אפייה.
3. בתנור שחומם מראש ל 180-190 מעלות, אופים את העוגיות כ- 15-20 דקות או עד שהן משחימות מעט.
4. מוציאים מהתנור, מצננים ובוזקים אבקת סוכר עם קינמון טחון.