מצרכים
1 1/2 – כוסות שעועית לבנה אדומה או מנומרת מושרית ללילה ומסוננת
1/2 – ק"ג בשר פולי חתוך לקוביות
1/3-1/2 – כוס שמן זית או רגיל
2 – בצלים קצוצים
כ-8 כוסות מים
1 1/2 – כף אבקת מרק עוף
1/2 – כפית כורכום
1/2 – כפית מלח גס
אופן ההכנה
1. מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד לשינוי הצבע
2. מוסיפים את השעועית, המים וחומרי התיבול. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים או עד שהשעועית רכה. מתקנים תיבול
3. רצוי להשתמש בסיר לחץ לקיצור זמן הבישול
4. במידה ומבשלים בסיר רגיל ניתן להוסיף מים למידת הסמיכות הרצויה