מצרכים
2 – כפות קינואה שטופה ומסוננת
1 – בצל גדול קצוץ
1 – תפוח אדמה חתוך לקוביות
1 – גזר חתוך לקוביות
3 – קישוא חתוך לקוביות
2 – כפות שמיר קצוץ
1 – כף אבקת מרק עוף
3 – כפות שמן רגיל
1 – כפית סויה
קורט פלפל שחור גרוס
4-5 כוסות מים או לחילופין חצי כמות חלב ומעט שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1. מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים את הירקות ומאדים כ-10 דקות
2. מוסיפים את המים (או החלב) וחומרי התיבול ומביאים לרתיחה
3. כשהמרק רותח מוסיפים תוך כדי ערבוב את הקינואה ומבשלים על אש קטנה כשעה, מוסיפים מים למידת הסמיכות הרצויה
4. אפשר גם לרסק את כל הירקות במקום הירקות החתוכים