מצרכים
2-3 – כרעי עוף חתוכים (רצוי בלי העור)
2 – בצלים קצוצים
1/2 – כוס עדשים אדומים שטופים היטב ומסוננים
2 – גזרים חתוכים לקוביות
2 – קישואים חתוכים לקוביות
3 – עלי סלרי קצוצים
1/2 – זר כוסברה או פטרוזיליה
1/4 – כוס שמן זית או רגיל
1 – כף אבקת מרק עוף
1/2 – כפית פלפל שחור
1 – כפית מלח
כ-6 כוסות מים
אופן ההכנה
1. מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים את כרעי העוף והירקות ומאדים כ-10 דקות
2. מוסיפים את המים העדשים וחומרי התיבול, ומביאים לרתיחה
3. מבשלים על אש קטנה כשעה וחצי, מתקנים תיבול ומוסיפים מים במידת הצורך