מצרכים
5-6 שוקיים של עוף (רצוי בלי העור(
1/2 – כוס גריסי פנינה מושרים למשך חצי שעה
1 – בצל קצוץ
2 – גזרים חתוכים לקוביות
2 – קישואים חתוכים לקוביות
100 – ג"ר דלעת חתוכה לקוביות
4 – עלי סלרי קצוצים
1/2 – זר כוסברה או פטרוזיליה
3 – כפות שמן זית
1 – כף אבקת מרק עוף
1 – כפית פלפל שחור גרוס
1 – כפית מלח גס
4-5 כוסות מים
אופן ההכנה
1. מאדים מעט את הבצל, מוסיפים את העוף והירקות ומאדים כ-10 דקות
2. מוסיפים מים חומרי התיבול ואת הגריסים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי
3. מתקנים תיבול ומוסיפים מים במידת הצורך
מתכון – דייסת אורז עם חלב
מצרכים: 1/2 כוס אורז בסמטי לבן 1 כוס מים 11/2 כוסות חלב 2 כפות סוכר חום 1/2 כפית קינמון 1 כף חמאה (לא הכרחי) קורט