מצרכים
1 – בצל גדול קצוץ
1 – תפוח אדמה חתוך לקוביות
2 – גזרים חתוכים לקוביות
1 – קישוא חתוך לקוביות
100 – ג"ר דלעת חתוכה לקוביות
1/4 – זר כוסברה או פטרוזיליה
2 – כפות שיבולת שועל
1/4 – כוס שמן רגיל
1 – כף אבקת מרק עוף
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח
4-5 כוסות מים
אופן ההכנה
1. מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים את הירקות ומאדים כ-10 דקות תוך כדי ערבוב
2. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, מוסיפים את יתר חומרי התיבול ואת שיבולת השועל תוך כדי בחישה למניעת גושים
3. מבשלים כ-45 דקות, מתקנים תיבול ומוסיפים מים במידת הצורך