1 1/2 – כוסות חומוס מושרה ללילה ומסוננן
2 – בצלים גדולים קצוצים
1/4 – כוס שמן זית או רגיל
1 – כף גדושה אבקת מרק עוף
1 – כפית כורכום
1 – כפית פלפל שחור גרוס
1 – כפית מלח גס
כ-5 כוסות מים
אופן ההכנה
1. מזהיבים את הבצל בשמן
2. בעזרת מערוך מסירים את קליפות החומוס
3. מוסיפים את החומוס מערבבים כ-5 דקות
4. מוסיפים מים וחמרי תיבול, מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה עד שהחומוס רך
5. ניתן לבשל בסיר לחץ לקיצור זמן הבישול