מצרכים
3/4 – כוס גריסי פנינה מושרים למשך הלילה ומסוננים
2 – בצלים קצוצים
150-200 – ג"ר פטריות שמפניון קצוצות
2 – גזרים חתוכים לקוביות
4 – עלי סלרי קצוצים דק
1/4 – כוס שמן זית או רגיל
1 – כפית פלפל שחור גרוס
1 – כף אבקת מרק עוף
קורט מלח
5-6 – כוסות מים
אופן ההכנה
1. מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים את הירקות ומאדים כ-7 דקות
2. מוסיפים את הגריסים ומערבבים היטב עם הירקות
3. מוסיפים את המים וחומרי התיבול, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עד שהגריסים רכים
4. מתקנים תיבול ומוסיפים מים במידת הצורך