מצרכים:
1/2 כוס אורז בסמטי לבן
1 כוס מים
11/2 כוסות חלב
2 כפות סוכר חום
1/2 כפית קינמון
1 כף חמאה (לא הכרחי)
קורט מלח
אופן ההכנה:
1. שוטפים את האורז היטב ומבשלים עם כוס מים וקורט מלח עד שהמים נספגים.
2. מוסיפים את החלב והסוכר, מערבבים היטב וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב מדי פעם. במידת הצורך אפשר להוסיף עוד כרבע כוס חלב עד לריכוך מוחלט של האורז.
3. רצוי לבשל ללא מכסה כדי למנוע את גלישת החלב.
4. ניתן להוסיף כף חמאה בתום הבישול.
5. לצקת לצלוחיות, רצוי שטוחות ולבזוק מעט קינמון. ניתן לערבב את הקינמון עם מעט סוכר (לפי בחירה).