מתכון – גליל בשר (קלופס) עם פירות יבשים

מצרכים:
1 ק"ג בשר טחון
2 בצלים קצוצים דק
1/4 כוס שמן רגיל
3-4 ביצים
2 פרוסות לחם שרויות במים וסחוטות
8 משמשים מיובשים, חתוכים
1/2 כוס שקדים גרוסים דק
1/4 כוס צימוקים
1-11/2 כפיות פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1 כף סוכר חום
1 כף פירורי לחם
1/4 כוס מי סודה
1-11/2 כפיות מלח גס

 

אופן ההכנה:
1. מזהיבים את הבצל בשמן.
2. בקערה גדולה מערבבים את הבשר, הבצל ויתר החמרים ולשים היטב.
3. יוצקים את התערובת לתבנית אלומניום מאורכת ומכסים בנייר אלומניום.
4. בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות , מכניסים את התבנית ואופים כ- 45 דקות.
5. מסירים את נייר האלומניום ואופים כ- 10 דקות נוספות עד להזהבה.

מתכונים נוספים

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן