אופן ההכנה: 1. במעבד מזון (להב המתכת) יוצקים שמנת. או חלב, שמן, סוכר וחלמון ביצה, מערבלים כשתי דקות. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה וסוכר וניל ומערבלים עד לקבלת בצק הומוגני. 2. מוסיפים את האגוזים והצימוקים ומערבלים דקה נוספת. במידת הצורך יש להוסיף מים אם הבצק יבש או קמח במידה והוא דליל. 3. יוצקים את הבצק לתבנית משומנת (מס' 26), משטיחים ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 50-60 דקות, עד שהעוגה מזהיבה. 4. פורסים לפרוסות לאחר שהמאפה קר לחלוטין ובוזקים אבקת סוכר.